Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Λοβοτομή

          Είναι μπρος γκρεμός και πίσω εκμετάλλευση. Είναι όλα επιλογές τελικά, έτσι δεν είναι; Σε τι διαφέρει ο συνειδητοποιημένος εκμεταλλευτής με τον εκμεταλλευτή που αναγκάζεται να εκμεταλλεύεται για να επιζήσει; Το αναρχόμετρο τι λέει; Ποιόν εκτελούμε σύντροφοι; Αντιπαθώ τα αφεντικά, αλλά ξέρω πως εν τέλει, αν θέλω να επιβιώσω πρέπει και εγώ να γίνω ένα από αυτά. Κάθε ανέλιξη στο καπιταλιστικό σύστημα είναι συνώνυμο της εκμετάλλευσης. Άλλο ένα βράδυ που καίω το κεφάλι μου. Γαμώ την ταξική συνείδηση μου.

         Πφφφ, έξω βρέχει -γαμώ το Χριστό του- και παίρνω τηλέφωνα τους φίλους μου να βγω να αράξουμε. Μα μετά κατάλαβα, πως δεν ψήνομαι εν τέλει να αράξω με άνθρωπο. Σάββατο βράδυ κι εγώ θα κάθομαι να του μιλάω για καπιταλισμούς και για εσωτερικές αναζητήσεις. Τι μου φταίει ο κόσμος που εγώ είμαι ανάποδος. Κανονικά έπρεπε χρόνια τώρα να είχα συμβιβαστεί και να είχα λεφτά, θα είχα το κεφάλι μου τουλάχιστον ήσυχο. Λοβοτομή... Πουφ, ακολουθεί χαμόγελο αποβλάκωσης. :)

          Μπλα, μπλα, μπλα... Συνεχίζω να μιλάω και να μιλάω χωρίς να ακούσω. Εγώ ξέρω τα πάντα στην τελική. Νιώθω ζωντανός μονάχα όταν βρίσκομαι σε μια σκηνή και ερμηνεύω. Γεννημένος ηθοποιός. Έχω ανάγκη το κοινό και κάπου να μιλήσω. Έχω ανάγκη να με πιάσουν μετά όλοι τους και να τους γνωρίσω, να νιώθω ότι υπάρχω ανάμεσα τους και δεν με γράψαν στ'αρχίδια τους.

"Παιδιά με ψυχολογικά. Μιάου!"

          Βαριά νοήματα, θα πάω να πάρω μια coca-cola και θα βάλω διπλό πάγκο να με ταρακουνήσουν οι φυσαλίδες. Ουυυ, φυσαλίδες... Άλλο ένα βράδυ θεωρώ πως όλα είναι μάταια και πρώτα από όλα η θεώρηση μου.

Τέλος.

2 σχόλια:

  1. "Έχω ανάγκη να με πιάσουν μετά όλοι τους και να τους γνωρίσω, να νιώθω ότι υπάρχω ανάμεσα τους και δεν με γράψαν στ'αρχίδια τους."

    opote 8es ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή