Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Artwork

          Κατά καιρούς, κάποια άτομα μου στείλανε ζωγραφιές ή γενικά γραφιστικά από κομμάτια μου ή από κείμενα. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα που κάποιος δημιουργεί εμπνευσμένος από μια δημιουργία μου. Αν είμαι εγώ η αφορμή που κάποιος πράττει, δημιουργεί και κατ' επέκταση καταστρέφει, επειδή μοιραζόμαστε ένα κοινό σκοπό και όραμα, τότε δεν θα μπορούσα να πετύχω κάτι καλύτερο μέσω αυτού που κάνω. Και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό.

          Επειδή λοιπόν μου έχουν στείλει ωραία πράγματα και είναι κρίμα να μένουν κρυμμένα, θα ανεβάζω στο blog μου κάποιες από τις δημιουργίες που μου έχουν ήδη σταλεί κατά καιρούς ή θα μου σταλθούν, δίνοντας credit στους δημιουργούς. Οι εικόνες/ζωγραφιές/γραφιστικά/artworks ανήκουν στα παιδιά που τα έφτιαξαν οπότε θα ήθελα να το σεβαστείτε και να μην χρησιμοποιηθούν πουθενά δίχως την άδεια τους.

          Όποιος έχει φτιάξει κάτι σχετικό με αυτό που κάνω και θα ήθελε να το μοιραστεί μαζί μου ή με το blog, ας μου στείλει ένα e-mail. Είμαι ανοιχτός σε διάλογο, κριτική και αντίλογο, όταν αυτός είναι καλοπροαίρετος και θα χαρώ να έρθω κοντά με ανθρώπους που έχουμε κοινά και δημιουργούν.

Παραθέτω το e-mail μου : tomiasma@hotmail.com

Χαιρετώ τον άνθρωπο δημιουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου