Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Αμαρτία

          Όλα σκοτεινά, κοιμάσαι και ξυπνάς με ένα θέλω. Την επόμενη μέρα αυτό το θέλω είναι ένα βήμα πιο μακριά. Ο χρόνος κυλάει και καταστρέφομαι. Δεν γράφω ποίηση, γράφω τα συναισθήματα μου και ότι βίωσα στον κόσμο αυτό. Είμαι ένα δημιούργημα άσχημο και φρικτό. Είμαι το κτήνος που κατοικεί στο πιο βαθύ σκοτάδι. Ψάξε μέσα σου και θα με βρεις. Αν θέλεις να με σκοτώσεις, αυτοκτόνα.

          Μοιάζουμε πολύ περισσότερο από όσο έχεις φανταστεί. Αυτό που σιχαίνεσαι όταν βλέπεις μέσα από τα πειραγμένα μου μάτια, είναι η αντανάκλαση των συναισθημάτων σου. Όλα είναι χημείες και χημικά. Όλα είναι ρεύμα και νευρώνες στα κεφάλια μας. Αν ανεβάσεις τα volt... ψήθηκες; Εγώ μια μέρα ψήθηκα να διαβάσω και ψήθηκα. Είμαι καμένο μυαλό και αχνίζω έναν μαύρο καπνό πάνω από τα κεφάλια σας. Μια μέρα θα σας καταπιώ.

          Η αλήθεια είναι ότι δεν μισώ κανέναν, δεν μπορώ να μισήσω κάτι που αγαπάω τόσο πολύ. Δεν μπορώ να κακιώσω στον άνθρωπο, αλλά θυμώνω τόσο πολύ όταν ο άνθρωπος προσβάλει την εξελικτική υπεράνθρωπη ανθρώπινη φύση του. Θυμώνω αρκετά ώστε να θέλω να σε σκοτώσω. Δεν μπορώ να ελέγξω τα νεύρα μου, ούτε τα χάπια βοήθησαν. Ασκήσεις ηρεμίας, γυμναστική, κλωτσιές και μπουνιές, λίγη ακόμη προπόνηση, αν είναι να πεθάνω τουλάχιστον να πεθάνω στον πόλεμο. Όλοι μου λέγανε να μην πιω ποτέ ναρκωτικά. Θα σου πω το ίδιο.

          Ακολουθώ τον straight edge τρόπο ζωής, όλο και περισσότερο με τα χρόνια. Προφανώς και διαφωνώ με το να περιορίζεις τον εαυτό σου σε κάποια φιλοσοφία και να την ακολουθείς κατά γράμμα, -έτσι την κάνεις θρησκεία, διότι της δίνεις εξουσία πάνω σου, άρα γέννας την ιεραρχία- αλλά όταν ένα φιλοσοφικό ρεύμα θεωρείς ότι συμβαδίζει με το εγώ σου και την ηθική σου, τότε προφανώς και να το μελετήσεις, θα εξελιχθείς από αυτό. Ποτέ μην βάζεις μια ταμπέλα πάνω από το εγώ. Πρώτα είσαι και θα είσαι άτομο. Πάντα να κρατάς ένα παράθυρο ανοιχτό για να μπορείς να διακρίνεις το λάθος σου. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την εξέλιξη. Να θυμάσαι, η ταμπέλα που φοράς αλλάζει με τα χρόνια, εσύ παραμένεις άτομο.

          Προτείνω να ελαττώσουμε σημαντικά το κρέας, διότι δεν είμαστε κρέατα και να αρχίσουμε να χτυπάμε τα κρέατα γύρω μας που τολμάνε να αυτοαποκαλούνται άνθρωποι.

Αγαπώ τους ανθρώπους αρκετά για να τους σκοτώσω. Αμαρτία.

3 σχόλια: