Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Απολογιστικό κείμενο για το live, 21/11

          Στις 21/11 διοργανώθηκε ένα live οικονομικής ενίσχυσης προς τους συλληφθέντες συντρόφους της 15/7 και αποκατάστασης υλικοτεχνικών απωλειών, όπου παρουσιάστηκαν πολλές προβληματικές.

          Η διοργάνωση ήταν εξ' αρχής προβληματική, ως προς την κατανομή ευθυνών και τη δέσμευση των ατόμων. Κατά συνέπεια, η διεκπεραίωση της δράσης ήταν ελλιπής.

          Τη μέρα του live, παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον χώρο διεξαγωγής του, και βρήκαμε προ εκπλήξεως την ΑΣΣΟΕ κλειστή, λόγω κακής συνεννόησης. Εξαιτίας της συνθήκης, συζητήθηκε η ακύρωση του live, αλλά, λόγω της επιμονής κάποιων ατόμων απ'τη διοργάνωση, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πολυτεχνείο. Τότε είναι που παρουσιάζεται και το δεύτερο και ίσως βασικότερο πρόβλημα. Ο ήχος δεν ήρθε ποτέ, επίσης λόγω κακής συνεννόησης. Έτσι, έπρεπε τελευταία στιγμή να έρθουμε σε επικοινωνία για να βρούμε ήχο. Ήρθαμε σε επαφή με συντρόφους από την Ανάληψη, τη Ζαΐμη, το Κ*ΒΟΞ και άλλους αλληλέγγυους, και έτσι εξασφαλίσαμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να βγει το rap μέρος του live. Ο σύντροφος  απ'την Ανάληψη, που έφερνε τον ήχο, δεν ενημερώθηκε ότι το live θα περιείχε όργανα (άρα περαιτέρω εξοπλισμό), καθώς επίσης και ότι δεν υπήρχε ηχολήπτης, με αποτέλεσμα να χρεωθεί ρόλο ηχολήπτη καθ' όλη τη διάρκεια του live, για να βγει η δράση. Τέλος υπήρξαν και κάποιες υλικοτεχνικές απώλειες.

          Οφείλουμε μια συγνώμη στους συντρόφους από την Ανάληψη, στον κόσμο που ήρθε να στηρίξει τη δράση και σε όσους βοήθησαν πριν και μετά.

          Θεωρούμε αυτό το κείμενο χρήσιμο, ως απολογιστικό, διότι καταδεικνύει τις προβληματικές της δράσης και το αίσθημα της ευθύνης μας απέναντι σ'αυτήν. Κοινοποιούμε το παρόν κείμενο με σκοπό να αναδείξουμε ότι η μη σταθερή δέσμευση των ατόμων που οργανώνουν μια δράση, καθώς και η δυσανάλογη κατανομή ευθυνών, μπορούν να οδηγήσουν σε ενδεχόμενη αποτυχία. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Πρωτοβουλία ατόμων από τη διοργάνωση του live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου