Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Για το live @ Αθήνα, ΑΣΟΕΕ, 04/3

          Απολογιστικά, δεν έμεινα ικανοποιημένος από την παρουσίαση δίσκου στην Αθήνα.  Ο κύριος υπεύθυνος είναι ο ήχος (δεν δίνω το όνομα για να μην στοχοποιήσω), όπου μας άφησε χωρίς ήχο στο τρίτο κομμάτι του "ΞΣΡ1". Μετά από κάνα 20άλεπτο ξαναρχίσαμε με πολλά τεχνικά θέματα και μας πήγε έτσι. Κοινώς μου γάμησαν την παρουσίαση. Τόσο από τεχνικό ζήτημα όσο και από ψυχολογία. Ο ήχος ήτανε καταραμένος, όσοι βρεθήκαμε στην σκηνή δεν ακούγαμε το χριστό μας, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να πούμε τα κομμάτια μας. Από την στιγμή που δεν με σέβονται, δεν πρόκειται να ξαναπάρω ήχο από αυτούς.

           Παρόλα, αυτά ο κόσμος που ήρθε στο live ήτανε πολύ θερμός, υπήρχε πολύ δυνατό κλίμα και άτομα που φαινόταν στα μάτια τους, ότι νιώθουν και δεν βρεθήκανε τυχαία εκεί. Έπεσε ο ήχος και είπανε όλο το κομμάτι accapela. Ότι και να πω παιδιά θα είναι λίγο. Σεβασμός!

          Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε στο live και στήριξε τόσο με την παρουσία του, όσο και τρέχοντας όλο το event μαζί μας ως αλληλέγγυοι. Τα λέμε στην Πάτρα, 11/03, όπου παίζουμε στο Kοινωνικό Kέντρο Πάτρας, για δομές προσφύγων και ευτυχώς με άλλο ήχο.

*Σε κάθε live θα υπάρχουν CD, κείμενα, αυτοκόλλητα και ραφτά στο distro, για όσους θέλουν να στηρίξουν.

4 σχόλια:

 1. έχεις σκεφτεί οτι μπορεί να φταίει το γεγονός οτι έκανες παρουσίαση στο μέρος με τη χειρότερη ακουστική στην αθήνα;
  νίκολα τέσλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @Νίκολα τέσλα

   Ναι, το έχω σκεφτεί και αυτό. Αλλά είναι διαφορετικό το να σου πέφτει ο ενισχυτής και να τον καις με τα χεράκια σου, και άλλο το να μην μπορείς να δουλέψεις λόγο χώρου.

   Διαγραφή
 2. αν επιτρέπεται πόσο κόστιζε ο ήχος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @Ανώνυμος

   Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία τιμών μέσω internet. Κάνω οτι κουβέντα θες, απο κοντά.

   Διαγραφή