Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Έκφραση

         Πολλοί αναρωτιούνται, γιατί κάνω τόσο αυστηρή κριτική όταν ρωτάνε την γνώμη μου και τι σκατά ακούω εν τέλει. Λοιπόν, προς όλους τους MCS: Πρώτον, εσύ ρώτησες την γνώμη μου! Δεύτερον, δεν σας ακούω, δεν με καλύπτετε. Ακόμα και το ραπ που κάνω εγώ, την ίδια μου την τέχνη, το θεωρώ με βαριά καρδιά καλό! Θεωρώ ότι υπάρχουν τεράστια κενά και περιθώρια εξέλιξης στην τέχνη μου!

         Από πολλούς θεωρούμαι καλός MC, παρότι με αντιπαθεί η συντριπτική πλειοψηφία που με ακούει, αυτό είναι καλό δείγμα για την τέχνη μου (σίγουρα όχι για μένα (ή για αυτούς)), αλλά προσπαθώ αρκετά ώστε να γίνω καλύτερος σε αυτό που κάνω, χωρίς να κοιτάζω πως θα πιαστώ για να ανέβω από άλλους! Για μένα το ραπ δεν είναι ζήτημα προβολής αλλά ζήτημα αυτοεξέλιξης! Δεν κάνω συμμετοχές άμα δεν σε συμπαθώ ή δεν έχουμε κάποιες κοινές πραγματικότητες. Διότι η τέχνη είναι επικοινωνία όχι μάρκετινγκ. 

          Που θέλω να καταλήξω; Παιδάκια δεν είμαι ξινός, ούτε μαλάκας, ούτε έχω έπαρση, άπλα δεν είμαι από τους τύπους που χαϊδολογάνε αυτιά. Άμα δεν μ'αρέσει κάτι θα το πω! Συγνώμη που έχω το θράσος της γνώμης μου, μα δεν αλλάζω γνώμη. Ποτέ δεν ήμουν εύκολος ακροατής, ούτε εύκολος γενικά σαν άνθρωπος, για αυτό και δεν είμαι συμπαθής! Ο κόσμος σε συμπαθεί όταν του λες πολλά "Ναι!" και πολλά "Μπράβο!", τότε για όλους είσαι καλός! Η ειλικρίνεια είναι από τις αρετές που δεν εκτιμά ο κόσμος της επιφάνειας!

          Σε όσους συνεχίζουν να στηρίζουν την τέχνη μου, και μου δίνουν μια ώθηση, να συνεχίζω να την επικοινωνώ, ευχαριστώ. Εγώ έτσι κι αλλιώς θα δημιουργώ, αν το επικοινωνώ εξαρτάται με το αν βρίσκω αυτιά στην απέναντι όχθη. Αν κάποια στιγμή θεωρήσω ότι δεν βρίσκω δεν πειράζει, θα τα γράφω για να τα ακούω εγώ και να κάνω την αυτοψυχανάλυση μου. Ένας από τους λόγους που ήμουν ανενεργός για κάποια χρόνια ήτανε και αυτός, δεν θεωρούσα ότι υπήρχε κάποιος απέναντι! Ο πρώτος και πιο σημαντικός λόγος που δημιουργώ πάντα θα είναι η έκφραση! Μετατρέποντας την κραυγές μου σε μελωδίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου