Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ανάρτηση πανό ως συμβολή στη διεθνή μέρα αλληλεγγύης στ@ τρανς κρατούμεν@ (22/01/2016)

Αναδημοσίευση από το blog του Οχετού:


Στις 22/1/2016, συμμετείχαμε ως Οχετός σε αναρχική παρέμβαση, στα πλαίσια της διεθνούς ημέρας αλληλεγγύης στ@ τρανς κρατούμεν@. Αναρτήσαμε πανό στο Πολυτεχνείο, από την πλευρά της Πατησίων, το οποίο ανέγφραφε:

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΦΥΛΟΥ & ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ MARIUS MASON

Ως αναρχικές/οί, ζούμε έναν διαρκή πόλεμο με τα κυρίαρχα πρότυπα και τις νόρμες που έχουν καθιερωθεί ως »φυσιολογικό». Ένας συνεχής αγώνας που δεν οριοθετείται από σύνορα, είτε χωρικά, είτε σωματικά. Να οπλίσουμε τις επιθυμίες και τις αρνήσεις μας, ταγμένες στον πόλεμο για την πλήρη αυτοδιάθεση του σώματός μας. Για το συθέμελο γκρέμισμα κάθε φυλακής, αόρατης ή ορατής, με κάγκελα ή χωρίς, που μας κρατά δέσμιες/ους στα στενά όρια κάθε συστηματοποιημένης κανονικότητας, κάθε καθωσπρεπισμού, κάθε δουλοπρεπούς επιταγής.

Το μεγάλο στοίχημα για εμάς παραμένει να μην κλειστούμε στα πλαίσια της αστικής νομιμότητας, να μη μείνουμε μόνο σε μερικές διεκδικήσεις, αλλά να επιτεθούμε συνολικά σε κάθε σύστημα που γεννά κυρίαρχους και ειδικούς που τολμούν και έχουν λόγο πάνω στις επιθυμίες μας.

Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ: Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
TRANS, ΛΕΣΒΙΕΣ, GAY, ASEXUAL, BI ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ »ΑΦΥΣΙΚΑ» ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΦΥΛΑΚΗΣ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΝΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ MARIUS MASON, ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΠΙΣΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ.

αναρχική ομάδα τέχνης Οχετός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου