Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Live: Οικονομικής ενίσχυσης @ Πολυτεχνείο, 09/07


          Το Σάββατο 09/07, παίζω στο πολυτεχνείο, για την οικονομική ενίσχυση των ραδιοφραγμάτων. Στηρίζουμε τις δομές αντι-πληροφόρησης, ως ένα κομμάτι του πολύμορφου αναρχικού αγώνα ενάντια στην κυριαρχία. Μέχρι την ολική ρήξη.

*Θα βρίσκομαι εκεί από νωρίς για όποιον/α θέλει να συζητήσει. Επίσης θα υπάρχει και distro με το υλικό μου για όποιον/α θέλει να στηρίξει.

6 σχόλια:

  1. ηθελα να ερθω στο λαηβ χτες αλλα τελικα αργησα και ηρθα αρκετα αργα και οταν πηγα στο λαηβ ειχαν αρχισει μπαχαλα εξω απο το πολυτεχνιο.τελικα εγινε το λαηβ?η σταματησε το λαηβ για να γινουν μπαχαλα?η μετα απο το λαηβ εγιναν τα επισοδεια ασχετως του λαηβ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι περιεργο που επαιξες πρωτος ενώ η ηλεκτρονική μουσική θα παιζόταν στο τέλος του live ;
    επίσης γιατί δεν κράζεις τον ήχο αυτή τη φορά;
    ΤζονΤσιφλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @τζονΤσιφλι

      α)Θέλεις να μου αναπτύξεις λίγο το σκεπτικό σου και τι ακριβώς με ρωτάς;
      β) Γιατί να κράξω τον ήχο αυτή τη φορά; Γνωρίζεις γιατί τον έκραζα την προηγούμενη ή νομίζεις πως έχω κάποιο φετιχ;

      Διαγραφή
  3. τζον τσιφλι
    εννοω οτι απο οτι καταλαβαινω ειχες γνωστους στη διοργανωση γιατι δεν κολλαγες με το lineup αρα σε φωναξαν γιατι εισαι φιλος τους
    και αντι να παιξεις στο τελος επαιξες στην αρχη και εντελος τυχαια γιναν επεισοδια μετα...τι λες;
    γιατι ο ήχος ήταν σκατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @τζον τσιφλι

      Στο lineup παίξαν αναρχικές diy μπάντες, άρα υπήρχε ένα κοινό στοιχείο. Η σείρα επιλέχτικε απο συνέλευση. Εγώ δεν είχα θέμα με την σειρά, οι punk μπάντες θέλαν το lineup που είδες, οπότε άνοιξα εγώ το live. Τώρα για τα επεισόδια στο τέλος δεν σε πίανω εννόεις οτι συσχετίζεται το ότι έπαιξα πρώτος με τα μπάχαλα; Δλδ πορώθηκε τόσο ο κόσμος και βγήκε για μπάχαλα; Το είχα κανονήσει και τους λέω μαγκες παίζω και ξεκινάμε; Δεν σε πιάνω που θες να καταλήξεις και τι φαντάζεσαι; Και για την ιστόρια, ο ήχος σε σχέση με τον ήχο που είχα όταν έκραξα τον ήχο, ήταν αρίστουργημα.

      Διαγραφή