Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Αντεθνικό Live: Οικονομικής ενίσχυσης συλληφθέντων @Μηχανουργείο, 24/03


          Μετά από 4 χρόνια βρίσκομαι στο Μηχανουργείο, άλλες ημερομηνίες μα ίδιοι οι λόγοι και οι συγκυρίες. Άλλα άτομα που πλαισιώνουν και διοργανώνουν, μα για τους ίδιους σκοπούς, πάντα στον αγώνα και στον πολυμέτωπο πόλεμο! Ένα ακόμα live ή μήπως όχι; Παίζουμε για τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που συνελήφθησαν και βασανίσθηκαν από τα περήφανα παλικάρια της ΕΛΑΣ, αυτούς τους τσαρλατάνους της τάξης και της ασφάλειας, τους βολεμένους δημόσιους υπάλληλους, τα γαμημένα παράσιτα του ανθρωπίνου είδους, τους άχρηστους παρασιτικούς ανθρώπους που δεν παράγουν τίποτα, αυτούς που σπέρνουν τον τρόμο για το κράτος και ύστερα μιλάνε για τρομοκρατία, σάπια κουφάρια που καταστέλλουν κάθε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Στεκόμαστε δίπλα στα συντρόφια μας υλικά απέναντι στον οικονομικό πόλεμο που το κράτος κήρυξε σε κάθε εξεγερμένη ατομικότητα.

          Έχουνε μαζευτεί πάρα πολλά, και το κεφάλι μου κοντεύει να κάνει ένα μπαμ και να σαρώσει τον κόσμο σας. Πλημμύρισε αυτή η μίζερη χώρα φασισμό και ξενοφοβία, απλήρωτα μεροκάματα, χαμένες μη δημιουργικές ώρες στην μισθωτή σκλαβιά, κενές ζωές, σεξισμό, φόλες, κρέας και θάνατο, ηρεμία, τάξη, ηρεμιστικά, χάπια, μαφίες, ναρκωτικά, καυσαέριο και τσιμέντο, βρώμισε σε κάθε της πιθαμή από το γαμημένο καπιταλισμό, μα και νεκρούς, άπειρους νεκρούς πνιγμένους για να κοιμάσαι εσύ ήσυχος και καθαρός στην γαμώ χώρα σου.

          Βαρέθηκα ειλικρινά κάθε τι που εσείς αποκαλείται ζωή, και σας σιχαίνομαι τόσο ώστε να το ξανασκεφτείτε, γιατί έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε πολλούς ανθρώπους σαν και μένα να νιώθουμε τόσο ξένοι δίπλα σας ώστε να φοβάστε να κυκλοφορήσετε στις γειτονιές. Όλα είναι δικά μας γιατί όλα είναι κλεμμένα, γιατί εμείς τα παράγουμε, τα φτηνά μας ξένα, βρώμικα, εργατικά χέρια όχι μόνο εδώ αλλά και σε κάθε Ελλάδα, και για αυτό κάθε Ελλάδα να τρέμει, μα πρώτα από όλες η Ελλάδα μου, αυτή που με έμαθε να μισώ τόσο υπέροχα!

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΗ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ

υ.γ θα τα πούμε στο δρόμο, εκεί που λύνονται όλα χωρίς πολλά λόγια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου